Köklü Değişim’den Ramazan Kampanyası: “Ramazan, Gazze İçin Birlik Zamanı”
08 Mart 2024

Köklü Değişim’den Ramazan Kampanyası: “Ramazan, Gazze İçin Birlik Zamanı”

Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim, bu seneki Ramazan kampanyasını, “Ramazan, Gazze İçin Birlik Zamanı” başlığıyla kamuoyuna duyurdu.

Köklü Değişim, her yıl Ramazan ayı geldiğinde bu mübarek aya bir isim vererek kampanya çerçevesinde bazı faaliyetler yürütüyor. Bu yılki Ramazan kampanyasına 5 ayı aşkın zamandır devam eden işgalci “İsrail”in katliamlarında 30 binden fazla Müslümanın vahşice katledildiği Gazze’deki Müslüman kardeşlerimizi gündemde tutma ve birlik olma çağrısı yapan bir isim verildi.

Mahmut Kar, dün yapılan Haftalık Gündem Değerlendirme Toplantısında yaptığı açıklamada Ramazan kampanyası ile ilgili bir açıklama yaptı ve H. 1445 M. 2024 yılı Ramazan ayı kampanyasına “Ramazan, Gazze İçin Birlik Zamanı” isminin verildiğini duyurdu.

Köklü Değişim Medya Genel Koordinatörü Mahmut Kar’ın resmi X hesabımızdan paylaştığımız video ile duyurduğu kampanya kapsamında bu sene Gazze’de açlık ve susuzluğun devam ettiği bir atmosferde geleneksel STK (Sivil Toplum Kuruluşu) iftarları düzenlenmeyecek.

Kampanya ile ilgili açıklamasında Kar, şu ifadelere yer verdi:

“Gazze’de 5 aydır devam zulmü bertaraf etmek ve işgali ortadan kaldırmak için Ramazan Gazze için birlik zamanı diyoruz.

Sahipsiz, çaresiz, korumasız ve kalkansız kalmış, açlık ve yoklukla imtihan edilen kardeşlerimizin acılarını paylaşmak için bu Ramazan Gazze için birlik zamanı diyoruz.”

post-kampanya-stk iftarları yapılmayacak.jpg

#GazzeİçinBirlikZamanı