“İsrail” Teravih Namazına Gelen Filistinlilere Saldırdı!
17 Nisan 2021

“İsrail” Teravih Namazına Gelen Filistinlilere Saldırdı!

Ajanslar

Köklü Değişim Medya

İşgalci “İsrail”, Mescidi Aksa'da Teravih namazını kılmak için gelen Filistinli Müslümanlara saldırdı. Müslümanların ilk kıblesi olan Mescidi Aksa'da yapılan saldırılarda 6 Filistinli’nin yaralandığı ve birkaç kişinin de tutuklandığı bildirildi.

Yahudi varlığı “İsrail” işgali altındaki Kudüs'ün Eski Şehir bölgesinde bulunan Mescid-i Aksa'da teravih namazını kılan Filistinliler, bir kez daha “İsrail” askerlerinin saldırısına uğradı. “İsrail” güçleri üst üste 4'üncü gecede Mescid-i Aksa'da teravih namazının kılınmasının ardından evlerine dönen Filistinlilere saldırdı.

Kudüs’ün Eski Şehir bölgesinde bulunan Mescid-i Aksa'da Filistinliler teravih namazını eda etmeye devam ediyor. “İsrail” güçleri, Mescid-i Aksa’da teravih namazının kılınmasının ardından evlerine dönen Filistinlilere saldırdı.

Görgü tanıkları, “İsrail” güçlerinin Filistinlilere Eski Şehir bölgesinin ana kapılarından Şam Kapısı’na geldikleri sırada saldırdığını belirtti.

Tekbir getiren ve sloganlar atan Filistinlilere, “İsrail” askerleri ses bombasıyla ve atlı polis ile müdahale etti. Saldırıda, 6 Filistinli’nin yaralandığı ve birkaç kişinin ise gözaltına alındığı bildirildi.

Yahudi Varlığı’ndan Gazze’ye Hava Saldırısı!

Gasıp Yahudi Varlığı, her Ramazan ayında olduğu gibi bu Ramazan ayında da Gazze'ye hava saldırısı düzenledi.

“İsrail”e ait savaş uçaklarının, abluka altındaki Gazze'ye Cuma günü şafak vakti düzenlediği hava saldırılarında ölen ya da yaralananın olmadığını bildirildi.