Bozuk Laik Nizam Suç Üretiyor: Annesinin Başını Kesip Balkondan Attı
26 Eylül 2022

Bozuk Laik Nizam Suç Üretiyor: Annesinin Başını Kesip Balkondan Attı

Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim Medya

İstanbul Bağcılar'da uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen Ali S., annesi Hava S.'nin kafasını kesip, balkondan sokağa attıktan sonra evi ateşe verdi.

Bozuk ve batıl nizam laik demokrasi suç ve suçlu üretmeye devam ediyor. Uyuşturucu ve alkolün alınıp satılabildiği bir ortamda vahşi suçlara her gün bir yenisi ekleniyor.

Edinilen bilgiye göre, Fevzi Çakmak Mahallesi 2005 Sokak'taki 3 katlı apartmanın birinci katında oturan Ali S. henüz belirlenemeyen nedenle annesi Hava S. ile tartıştı.

Uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen Ali S, annesinin başını bıçakla keserek, kesik başı camdan sokağa fıralttı.

Yaşadığı evi de ateşe veren Ali S., yanan dairede beklemeye başladı. Bu sırada olayı fark eden vatandaşlar durumu emniyete bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken Ali S. polis ekipleri tarafından evde yakalandı.

Olayın yaşandığı sokak kapatılırken, polis ekiplerinin incelemesi devam ediyor.

Uyuşturucu ve alkol bağımlısı insanların ruh sağlıkları bozulduğu için etraflarına zarar verdikleri biliniyor. Akıl, can, mal ve ırz emniyetinin olmadığı bir toplum inşa eden bozuk nizam, alkolü özgürlük kapsamında alınıp satılmasına izin verirken, uyuşturucu her sokak başında satılıyor ve bir türlü kökü kazınmıyor. Dünya çapında yüz milyarlarca dolar hacmi olan uyuşturucu ticaretinde terör örgütleri, mafya, polis ve devletlerin de içinde olduğu şebekeler ortak çalışıyor. Bazı Batılı ülkelerde uyuşturucu legal olarak alınıp satılabiliyor.

Emniyet’ten Açıklama

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden cinayete ilişkin yapılan açıklamada şu detaylara yer verildi: "Şüpheli şahısın ruh ve sinir hastalıklarından firari durumda olduğu anlaşılmıştır. Şüpheli şahıs olay yerinde olayı gerçekleştirdiği suç aletleriyle beraber görevlilerimizce yakalanmıştır. Konu ile ilgili yakalanan şüpheli şahıs adli makamlara sevk edilmiştir. Tahkikat devam etmektedir"

Valilik’ten Açıklama

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada ise, "A.S. adlı şahsın, çok sayıda ruh ve akıl hastalıkları hastanelerinde psikolojik tedavi gördüğü, son olarak 1 ay önce taburcu olduğu, ayrıca şahsın uyuşturucu kullanmaktan 1 kaydı olduğu tespit edilmiştir" bilgilerine yer verildi.

Cinayet Görüntülerine Yayın Yasağı

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığının talebi üzerine Nöbetçi Bakırköy Sulh Ceza Hakimliği tarafından Bağcılar'daki cinayete ilişkin görüntülerle ilgili yayın yasağı getirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerince, Bağcılar'da yürütülen çalışmalarda cinayet anına ilişkin telefonla video çekildiği, çekilen görüntünün sosyal medya ile yazılı ve görsel basında paylaşıldığı belirlendi.

Bunun üzerine Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığının talebi üzerine Nöbetçi Bakırköy Sulh Ceza Hakimliği tarafından Bağcılar'daki cinayete ilişkin görüntülerle ilgili yayın yasağı kararı verildi.

Yapılan incelemede, görüntüleri çekerek ilk paylaştığı tespit edilen 3 kişi yakalandı.

Şüphelilerin "Soruşturmanın gizliliğinin alenen ihlal edilmesi" suçundan yürütülen tahkikat işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edileceği bildirildi.