Hindistan Güvenlik Güçleri ve Irkçı Hindular Müslümanları Katlediyor
25 Eylül 2021

Hindistan Güvenlik Güçleri ve Irkçı Hindular Müslümanları Katlediyor

Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim Medya

Hindistan’ın Assam eyaletinde güvenlik güçlerinin desteğini alan Hindu milliyetçiler, Müslümanları vahşice katlediyor. Hindistan’daki Müslümanlar, İslam Devleti’nin yokluğunda uzun yıllardır Hinduların katliamlarına maruz kalıyor.

MüslimPort haber sitesinin aktardığı haberde, Hindistan’ın Assam eyaletinde, ırkçı bir yapılanma olan RSS Hindutwa çeteleri güvenlik güçlerinin verdiği destekle Müslümanlara saldırıyor.

Hindistan’ın Assam eyaletinde Müslümanlara yönelik devlet destekli saldırılar sonucu 800’e yakın evin yakıldığı, devlet terörüne tepki gösteren Müslüman halkın üzerine ateş açıldığı, çok sayıda yaralı ve ölü olduğu bildiriliyor.

Katliamlardan sadece birinin kaydedildiği videoda bir Müslümanın yere yatırıldığı ve sert cisimlerle darp edilerek katledilidiği görülüyor. Bölgede yüzlerce Müslümanın vahşice katledildiği rapor edilirken, başta Pakistan Devlet Başkanı İmran Han olmak üzere İslam beldelerindeki liderlerin, Milliyetçi Hindistan lideri Modi’ye sessizliği sürüyor.

ABD’nin Çin’i baskılamak için destekleyip, silahlandırdığı Hindistan, Keşmir’de de zulümlerini sürdürürken, BM ve Batı bu vahşi katliamlara ses çıkarmıyor.