Değişim TV Yeni Yayın Döneminde de Özel Programlarıyla İzleyicisinin Karşısında
24 Eylül 2021

Değişim TV Yeni Yayın Döneminde de Özel Programlarıyla İzleyicisinin Karşısında

Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim Medya

Değişim TV birbirinden özel programlarla yeni yayın döneminde de izleyicisinin karşısına çıkıyor.

İşte yeni dönemde Değişim TV izleyicisini bekleyen programlar…

Muhammed Emin Yıldırım’ın sunacağı ve Dr. Abdurrahim Şen’in daimi konuk olarak katılacağı yeni programımız “İslâm ve Yönetim” her ayın ilk Pazartesi akşamı Değişim TV ekranlarında…

Salı günlerinin vazgeçilmezi “Hizb-ut Tahrir Gündem Değerlendirme Toplantısı”, ülkede ve dünyada gelişen olayları sahih bir bakış açısıyla değerlendiriyor. “Din nasihattir” düsturuyla, sözünü esirgemeden hakkı haykırmaya yeni yayın döneminde de devam ediyor.

“Hayata Yön Veren Mefhumlar” fikir dünyamızda bulanıklaştırılmış, gölgede bırakılmış mefhumları ele alarak, hakikatine kavuşturuyor. Serdar Yılmaz hocamızın hazırlayıp sunduğu “Hayata Yön Veren Mefhumlar” her Çarşamba Değişim TV ekranlarında.

Ve Perşembe… “Abdullah İmamoğlu ile Tefsir-ul Furkan” 8. Yılında yine Değişim TV’de. Tefsir-ul Furkan, Kur’an’ın izinde, Rasulullah’ın yolunda, gökteki yıldızları misafir etmeye ve hayata ışık tutmaya devam ediyor. İlahiyatçı yazar Abdullah İmamoğlu hocamızın, vahyin aydınlığıyla günceli yorumladığı “Tefsir-ul Furkan” her Perşembe sizlerle buluşuyor.

Değişim TV klasiklerinden “Siyasi Bakışlar” da yeni yayın döneminde Değiştim TV ekranlarında. Haftanın gelişen olaylarının masaya yatırılıp, tartışıldığı “Siyasi Bakışlar”ı Kadir Kaşıkçı sunuyor, Yusuf Yavuzkan, Muhammed Hanefi Yağmur ve Yılmaz Çelik cevaplıyor. Her Cuma Değişim TV’de…

Muhammed Emin Yıldırım’ın hazırlayıp sunduğu “Kitap ve Tefekkür” her ayın ilk Cumartesi günü sizi kitapların dünyasında gezintiye çıkarmaya devam ediyor. “Kitap ve Tefekkür”, birbirinden değerli kitaplara daha yakından bakma imkânı sunuyor.

Değişim TV, yeni yayın döneminde de suskunluğun kırılma noktası olmanın hakkını verme gayreti içinde; perdenin arkasında olanları göstermeye, söylenmeyenleri söylemeye, aydın fikir ve sıra dışı yorumlarla gününüze anlam katmaya devam edecek!

___

#DeğişimiTakipEdin

#DeğişimdeKalın